RYBY
1. Dorsz - filet (prosto z kutra)
2. Halibut (specjalność zakładu)
3. Flądra - tuszka
4. Miętus (bez skóry i ości)
5. Sola (delikat dla dzieci)
6. Sandacz na maśle (bez ości)
7. Pstrąg smażony z warzywami
8. Pstrąg - filet
9. Łosoś Bałtycki na maśle
10. Łosoś Norweski
11. Tilapia w sosie masłowo-koperkowym
12. Nototenia - tuszka
13. Kergulena - tuszka
14. Panga w sosie
PYSZNE SAŁATKI Z PIECZYWEM NA ZAKWASIE
1. Sałatka śledziowa z cebulką
2. Sałatka śledziowa z jabłkiem
3. Dorsz w occie (łagodna zalewa)
4. Śledź korzenny z ogórkiem i cebulką
5. Śledź korzenny à la Łosoś
6. Śledź zapiekany w occie
SWOJSKIE SURÓWKI
1. Biała kapusta
2. Kapusta kiszona
3. Ogórek małosolny
4. Mizeria z ogórków i śmietany
5. Buraczki
6. Pomidory z cebulką
... A NA DESER
1. Kawa z ekspresu
2. Piwo grzane z sokiem
3. Wino "Zbójeckie" grzane